P.S Budservice AB

P.S Budservice AB

Hej och god dagens. Idag är vädrets makter med oss och jag som har semester ska ta mig iväg till någon badplats senare idag. Men först ska jag göra lite andra saker, bland annat skriva det här inlägget. I det här inlägget ska jag ta upp en sak som många av er haft frågor och funderingar på, nämligen att ni har undrat om jag visste om någon flyttfirma i Olofström? Jag befann mig i en likande situation för några månader sedan som några av er befinner er i nu, nämligen att jag inte visste till vem jag skulle vända mig till när det var dags att flytta men så var det en kollega som tipsade mig om ett företag som heter P.S Budservice AB. 

De tog hand om flytten och det gjorde de bra. Jag begärde en offert innan så jag visste vad det skulle kosta. Jag hade inget stort bohag men jag behövde i alla fall tala om för dem vilka möbler som skulle flyttas och hur många flyttkartonger jag hade packat. Sedan hade jag ett vindsförråd som även det skulle tömmas. När de visste detta visste de också att de inte behövde använda den största lastbilen de har och de hela blev inte särskilt dyrt. Det tog några timmar för denna flyttfirma i Olofström med omnejd att bli klara och sedan var jag på plats i min nya lägenhet. Det var otroligt gott att slippa slita med flytten själv och jag kan verkligen rekommendera er alla att vända er till just denna flyttfirma i Olofström. P.S Budservice AB erbjuder tjänster som flyttservice, lagerhållning och transporter och agerar både som budfirma och flyttfirma och de arbetar även med budkörning över hela Europa. Företaget anlitas mycket av dem som bor i Olofström, Karlshamn och Sölvesborg. 


Kommentarer är stängda.