Köpa ny hästtrailer

Köpa ny hästtrailer

Hej där bloggen! Måndag morgon och det gäller att vara uppe med tuppen för att kunna fånga dagen! Idag ska vi börja dagen med att åka och kolla på en hästtrailer, nu när det är två hästar här på gården så kan det vara bra att ha en hästtrailer som är anpassad för rätt antal. Vår gamla trailer ligger ute till försäljning nu, så att vi kan få in en liten slant som kan bidra vid köp av en ny trailer. Jag är egentligen inte så insatt i det här, mitt intresse för hästar är inte jättestort utan det är mest frugan och min dotter som tycker det är kul. Däremot så vågar inte min fru köra en transport med en häst i, så jag får åka med till en hel del ställen ändå. Jag lider inte särskilt mycket av det utan ibland kan det vara skönt att få komma iväg lite och framförallt få vara ute i naturen en stund. Eftersom att vi har hästarna hemma på våran gård så får jag också hjälpa till emellanåt med att bland annat packa höpåsar och på mornarna så får jag släppa ibland släppa ut hästarna. Till en början så var jag lite rädd för just hästar, men den rädslan har försvunnit med tiden. De är stora och kraftiga djur som är kapabla att kunna göra stor skada på en människa, så det var väl egentligen inte så konstigt att jag kände mig rädd i början. Nu måste jag faktiskt sätta igång och försöka ta tag i den här morgonen, det går inte att sitta i köket och halvsova om vi ska åka iväg för att köpa hästtrailer. Ni får ha en fantastisk fin måndag och glöm inte att ta hand om varandra! Så håller vi tummarna på att vi hittar någon hästtrailer nu!


Kommentarer är stängda.