Jag får hjälp med lönehanteringen

Jag får hjälp med lönehanteringen

Hej och varmt välkomna till ett inlägg så här på eftermiddagen, det är snart kväll! För att starta den här aftonen på ett bra sätt så tänkte jag skriva ett inlägg med ett tips till er. Det kommer att handla om företaget Redovisningstjänst Norden AB, det är en redovisningsbyrå i Örebro som jag vände mig till när jag behövde hjälp med lönehantering och bokföring när det gäller mitt åkeri som är ganska så nystartat, och nu vill jag tipsa er som hade tyckt att det kunde vara bra att få hjälp av en redovisningsbyrå i Örebro om dem. 

Jag valde att vända mig till Redovisningstjänst Norden AB för jag har behövde fokusera på andra saker i mitt företag än just bokföring och lönehantering. Dessutom har jag inte riktigt tiden som krävs för att själv kunna lära mig detta för närvarande. Det är så bekvämt att bara lämna över dessa uppgifter till Redovisningstjänst Norden AB och låta personalen på denna redovisningsbyrå i Örebro få göra det som de är bra på, sedan är väl min målsättning att jag så småningom ska kunna sätta mig in även i dessa delar av mitt företags arbete, men var sak har sin tid och just nu så passar det utmärkt att låta Redovisningstjänst Norden AB få göra de här uppgifterna. Många säger att det är byråkratiskt och tidsödande att starta ett företag, då gäller det att lägga krutet på rätt saker och lämna över annat till dem som är bäst rustade att utföra vissa uppgifter, som i mitt fall då lönehanteringen och bokföringen. Jag tycker att det har gått över förväntan med mitt företag och jag hoppas att fler personer vill starta eget! 


Kommentarer är stängda.